Концертите на Лили Иванова в НДК са разпродадени! Изявите, насрочени за 15

...
Концертите на Лили Иванова в НДК са разпродадени! Изявите, насрочени за 15
Коментари Харесай

И двата концерта на Лили Иванова в НДК са разпродадени!Примата чака срещата с публиката с нетърпение

Концертите на Лили Иванова в НДК са разпродадени!

 

Изявите, планувани за 15 и 16 декември в най-голямата зала на Двореца на културата, бележат финалът на Национално турне 2023 на огромната изпълнителка.

 

И тази година примата обиколи цяла България, с цел да изнесе 15 концерта в 13 български града и то за по-малко от седем месеца.

 

Още с оповестяването на Турнето билетите за изявите започнаха да се продават като топъл самун, като пропуските за някои от градовете бяха изчерпвани за броени дни, доста преди датите на самите концерти. Наложи се даже уредниците да разгласят спомагателни места в не един или два града.

 

Така магията Лили завладя България още веднъж! Хиляди я посрещаха на крайници, пяха с нея и шумно я приветстваха...

 

По традиция кулминационната точка на музикалното събитие следва в навечерието на Коледа с два следващи концерта в София на 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК.

 

На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов – Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов – Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – тон и осветяване и Николай Недеков – организация и PR.

 

А огромната изпълнителка към този момент повдигна завесата зад подготовката на грандиозните си концерти. Лили пусна няколко фотоси от подготовките си, като съобщи, че няма самообладание да се срещне със своята аудитория в София.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР